Počitniške kapacitete

Počitniški apartma Narcisa se nahaja v apartmajskem naselju Prekmurska vas v Moravskih toplicah. Bivalna enota je v neposredni bližini pokritih bazenov. V apartmaju lahko letuje do 5 oseb.

Vsako leto je v Glasilu v mesecu novembru  objavljen razpis letovanja za naslednje leto. Na razpis se lahko prijavijo člani obrtne zbornice, ki imajo poravnano članarino, zaposleni pri obrtnikih, ter upokojeni obrtniki.

Prednost pri odobritvi letovanja imajo v času šolskih počitnic člani, ki imajo šoloobvezne otroke in apartmaja v tem terminu  še niso  koristili. V primeru več interesentov za isti termin se odobri koriščenje v skladu z vrstnim redom in številom točk, določenih v Pravilniku o koriščenju počitniške kapacitete Območne obrtno-podjetniške  zbornice Slov. Konjice, ki ga je sprejel UO.

Najem apartmaja za štiri do sedem dni znaša 55 evrov na dan, za manj kot štiri dni pa 65 evrov na dan (cena zajema: 4 kopalne karte, brezplačen parkirni prostor, uporaba savne in  čiščenje).

Najemnino odobrene počitniške enote bo potrebno plačati na naslednji način:

  • 30 % takoj po prejemu pisma o odobritve,
  • 70 % ob dvigu napotnice.

Pri morebitni odpovedi si zbornica  pridržuje pravico zadržati 30% vplačanega zneska, v kolikor ta ista izmena ostane neizkoriščena, v nasprotnem primeru pa 10%. V primeru odpovedi rezervacije komisija za dodelitev počitniških kapacitet določi novega prosilca. Opozarjamo, da ni dovoljeno, da namesto tistega, ki dobi odobreno letovanje apartma koristi nekdo drug. Komisija ima pravico pregledati stanje objekta, ter preveriti ali bivajo v objektu tiste osebe, ki so navedene na napotnici.

Ob koncu letovanja je potrebno plačati še turistično takso. Apartma čisti čistilni servis, kljub temu pa morate za sabo počistiti posodo in gospodinjske pripomočke, pomesti ter sprazniti koše za smeti. Posteljnine (odeje, koce, vzglavniki)  ni potrebno nositi s sabo, ker so v apartmaju, s sabo  imejte  le svojo posteljnino.

V apartma je prepovedano voditi domače živali, prav tako je v  apartmaju  prepovedano  kaditi.

 

Počitniški apartma Narcisa

Počitniški apartma Narcisa