Obiščite nas na jubilejnem 50. MOS

| 30. 8. 2017

Člani OZS združeni v njenih strokovnih sekcijah, območne zbornice in strokovni sodelavci smo za vas pripravili številne predstavitve, srečanja in izobraževalne dogodke, ki se jih lahko udeležite na letošnjem MOS.

·         Najprej naj vas ponovno spomnimo, da si prvi dan sejma lahko ogledate brezplačno, oglasite se na svoji območni zbornici (OOZ) in prevzemite brezplačne vstopnice!

·         Seznam obsejemskih dogodkov lahko najdete na spletni strani OZS, glejte točko 7 na tej povezavi, kjer so predstavljene tudi celotne aktivnosti OZS na MOS.

·         Odbor za znanost in tehnologijo pri OZS bo 14. 9. 2017 v času MOS v Celju pripravil poslovno srečanje s svojimi šestimi partnerji, kjer boste lahko najenostavneje navezali svoj prvi stik s fakultetami, inštituti in raziskovalci iz različnih strokovnih področij.

·         Na sejmišču bo 14. 9. 2017 potekalo tudi največje B2B Mednarodno poslovno srečanje v širši regiji, ki ga pripravljajo OZS, Advantage Austria Ljubljana in EEN. Prijavite se in se povežite s partnerji iz tujine!

Sekciji plastičarjev in kovinarjev bosta 15. 9. 2017 pripravili dogodek C2B (Consultancy2Business), kjer bo potekalo brezplačno svetovanje o ugotavljanju skladnosti in trženju tehnično zahtevnejših proizvodov na evropskem trgu ter predstavitev novega programa QUAMA

kategorija: Obvestila

Komentiranje je zaprto.